Gram altında yeni rekor! İslam Memiş'ten uyarı geldi

Gram altında yeni rekor! İslam Memiş'ten uyarı geldi

Altın fiyatlarında yükseliş hız kesmiyor. Altının gram fiyatı serbest piyasalarda 2128 lira seviyesini görerek yeni bir rekora imza attı. Uzmanlara göre bu yükselişin devamı var. İşte altın piyasası...

Geçtiğimiz günlerde altının ons fiyatındaki artışa paralel olarak değer kazanan altının gram fiyatı, günü 2 bin 32 lira olarak kapattı. Altının gramı, yeni haftaya da yükselişle başladı ve 2 bin 33 lira seviyesine çıktı. Çeyrek altın ise 3 bin 410 liradan, Cumhuriyet altını 13 bin 870 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı ise bugün önceki kapanışının yüzde 0,2 altında 2 bin 32 dolardan alıcısına sunuldu.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın piyasasında yaşananlara ilişkin olarak gram altının bu hafta sert yükseliş gösterdiğini vurguladı. "Gram altın TL fiyatında 2070-2100 lira aralığını takip etmeyi sürdüreceğim." dedi.

YENİ ALTIN ALACAKLARA TAVSİYELER

Memiş, yeni altın alacak kişiler için ise, "2100 lira altına sarkmalarda 2070 lira seviyesine kadar bir geri çekilme yaşanabilir. Önümüzdeki hafta gram altında ons altın nedenli bir geri çekilme olabilir. Çünkü ons altında teknik olarak tekrar bir satış bekliyorum. Dolayısıyla gram altın 2100 lira altına sarkabilir." ifadelerini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.