Güzel Günler'de yer alan  Derya Bedavacı kimdir? Derya Bedavacı kaç yaşında? Derya Bedavacı evli mi?

Güzel Günler'de yer alan Derya Bedavacı kimdir? Derya Bedavacı kaç yaşında? Derya Bedavacı evli mi?

Güzel Günler'de yer alan Derya Bedavacı kimdir? Derya Bedavacı kaç yaşında? Derya Bedavacı evli mi?

Güzel Günler'de yer alan Derya Bedavacı kimdir? Derya Bedavacı kaç yaşında? Derya Bedavacı evli mi? Sorularına cevap aranıyor. Derya Bedavacı’nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Derya Bedavacı kimdir? Derya Bedavacı kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Derya Bedavacı’nın biyografisini haberimizde derledik...

Derya Bedavacı’nın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Derya Bedavacı kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Derya Bedavacı Kimdir?

1981 yılında dünyaya gelen Derya Bedavacı, 7 çocuklu Sivas'lı bir ailenin 3. çocuğudur. Ailesi ile birlikte İzmir’de yaşamını sürdürmektedir. Hakan Altun ile birlikte seslendirdiği "Kavuşmalıyız" isimli tekli çalışması ile tüm dikkatleri üzerine çekmiştir.

Müzisyen Murat Bedavacı ile evli olan Derya Bedavacı'nın Ada Su isminde birde kızı vardır.

Yorumcu kimliğinin yanı sıra besteleri ile de adından söz ettiren Derya Bedavacı, günümüze kadar birçok sanatçı arkadaşına beste vermiştir. Kubat‘ın seslendirdiği Veda, Buram Buram, Eyvah, Hakan Altun’un seslendirdiği Saki ve Ferhat Göçer‘in seslendirdiği Sanane bunlardan sadece bir kaçıdır.

2018 yılında Sayende isimli albüm’ü müzik severler ile buluşturmuş, albümde bulunan tüm şarkıların söz ve besteleri kendisine aittir. Albümün çıkış şarkısı Yıllanmış Eşya ise Tülay İbak’ın yönetmenliği eşliğinde klip olarak yayınlanmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.