Hacıkadın Kent Ormanı başkentlilere nefes oluyor

Hacıkadın Kent Ormanı başkentlilere nefes oluyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Hacıkadın Kent Ormanı'nde gerçekleştirilen onarım ve bakım çalışmaları hakkında açıklamada bulundu. Başkan Yavaş, "1500 dönümlük alana kurduğumuz Hacıkadın Kent Ormanı Keçiören'de hizmetinizde" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, resmi Twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili açıklamada bulunarak bir video paylaştı.

BAŞKAN YAVAŞ: YEŞİLİN HER TONU ANKARA'DA GÜZEL

Belediye Başkanı Yavaş bakım ve onarım çalışmalarının detaylı olarak yapıldığını vurguladı.

Belediye Başkanı Yavaş, "Yeşilin her tonu Ankara'da güzel. Kapsamlı bakım ve yenileme çalışmalarımızın ardından, 1500 dönümlük alana kurduğumuz Hacıkadın Kent Ormanı Keçiören'de hizmetinizde" ifadelerine yer verdi.

2-002.jpg

Keçiören’de 1 milyon 480 bin metrekare bir alana sahip olan ‘Hacıkadın Şehir Ormanı’, Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB) tarafından 25 yıllığına kiralandı.

Orman gerçekleştirilecek çalışmaların ardından; piknik ve kamp alanlarından mini hayvanat bahçesine, düğün salonlarından restoranlara ve macera dolu aktivitelerin yapılabileceği etkinlik alanlarına ev sahipliği yapacak.

“Yeşilin Başkenti” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’e yeni park ve rekreasyon alanları kazandırmaya devam ediyor.

Keçiören’de 1 milyon 480 bin metrekare bir alana sahip olan ve ABB tarafından 25 yıllığına kiralanan “Hacıkadın Şehir Ormanı”nın; günübirlik aktivitelerden mini hayvanat bahçesine, düğün salonlarından çadır ve karavan kampına kadar birçok alanda gerçekleştirilecek etkinliğe ev sahipliği yapması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.