Hakan Fidan mevkidaşlarıyla görüştü: Görüşmede bir detay gözden kaçmadı

Hakan Fidan mevkidaşlarıyla görüştü: Görüşmede bir detay gözden kaçmadı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı için bulunduğu Brüksel’de Almanya ve Kanada Dışişleri Bakanları ile görüştü. İkili görüşmelerde Hakan Fidan’ın beden dili dikkat çekerken, diğer ülke bakanlarının hali gözlerden kaçmadı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı için dün Brüksel'e gitti. Fidan, önce Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ile görüştü. Ardından da Alman mevkidaşıyla bir araya geldi. Görüşmelerde çekilen karelerde ise dikkat çeken detaylar yer aldı. Hakan Fidan’ın beden dili dikkat çekerken, diğer ülke bakanlarının hali ve çekimser tavırları gözlerden kaçmadı.

fidan-2.jpg

ANA GÜNDEM MADDESİ GAZZE OLDU

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı için gittiği Belçika’nın Brüksel kentinde Almanya, Kanada ve İngiltere Dışişleri Bakanları ile görüştü. Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre görüşmelerin ana gündem maddesi Gazze’deki yaşananlar oldu. Hakan Fidan’ın yaptığı görüşmelerdeki beden dili ise dikkat çekti.

fidan-3.jpg

BEDEN DİLİNE DİKKAT

Görüşmelerden yayınlanan karelerde ise dikkat çeken detaylar yer aldı. İkili görüşmelerin yapıldığı esnada çekilen fotoğraflarda Fidan'ın kendinden emin bir tavırla mevkidaşlarına bir şeyler anlattığı, Alman ve Kanadalı mevkidaşlarının ise ellerinin birleştirerek çekimser bir tavırla karşı tarafı dinlediği görüldü.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.