Hakan Uzan kimdir? Hakan Uzan kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Hakan Uzan kimdir? Hakan Uzan kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Hakan Uzan son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Hakan Uzan kimdir? Hakan Uzan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorularının yanıtlarını arıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Hakan Uzan var. Hakan Uzan son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Hakan Uzan kimdir? Hakan Uzan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar:

haber-ici-1.jpg

HAKAN UZAN KİMDİR?

Tam adı ile Murat Hakan Uzan, 1967 yılında Adapazarı’nda dünyaya geldi. Eğitim hayatıyla ilgili pek bir bilgi bulunmayan Hakan Uzan, Star Medya Grubu, Kral TV ve Telsim GSM Operatörünün eski sahiplerinden biri ve Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan'ın kardeşidir.

Hakan Uzan 1998 senesinde şarkıcı Yeşim Salkım ile evlendi. Ancak bu evliliği 2001 senesinde sona erdi. Bu boşanmanın ardından İkinci evliliğini 2002 senesinde sunucu Özlem Kızılkaya ile yaptı. Özlem Kızılkaya ile olan evliliğinden Ata Kemal Muhammed Uzan adında bir erkek çocuğu dünyaya geldi. Yurt dışında yaşadığı ancak nerede olduğu bilinmeyen Hakan Uzan’ın, bazı haberlere göre Ürdün'de yaşadığı iddia edilmişti.

Bedirhan Şahin / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.