Hakkari üniversitesi 7 sözleşmeli personel alınacak

Hakkari üniversitesi 7 sözleşmeli personel alınacak

Hakkari üniversitesi bünyesinde 7 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Hakkari üniversitesi sözleşmeli personel alım başvuruları başladı. Hakkari üniversitesi personel alımı KPSS puanı baz alınarak gerçekleştirilecek.

Kamu kurumları ihtiyaç durumunda personel alımı yapmaya devam ediyor. Hakkari üniversitesi büro personeli ve destek personeli (aşçı) alım ilanına göre başvurular büro personeli ilanı için KPSS 60 destek personeli için KPSS 55 puanla yapılabilecek.
Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 18 Nisan 3 Mayıs tarihleri arasında şahsen müracaatlarını yapabilecekler.

KPSS PUAN ŞARTI

2022 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak, lisans düzeyi için KPSSP3, ön lisans düzeyi için KPSSP93 ve ortaöğretim düzeyi için KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Adayların KPSS puanının, başvurduğu ilanın KPSS puan türünde uygun olması gerekiyor. Mesleki yeterliliklerin yanı sıra 35 yaşını geçmiş kişiler başvuruda bulunamayacak.

Sözleşmeli personel pozisyonu için başvuru sonuçları ise 15 gün içerisinde üniversitenin internet sitesinde yayımlanacak olup iki katı kadar yedek aday belirlenecek.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.