Haluk Levent, “Filistin bizim sorunumuz değil” diyen takipçisine şu cevabı verdi

Haluk Levent, “Filistin bizim sorunumuz değil” diyen takipçisine şu cevabı verdi

Ünlü yardımsever sanatçı Haluk Levent, Filistin lehine paylaşımlarının altına “Bırak Filistin’i, Araplar bizim sorunumuz değil” yazan takipçilerine çok çarpıcı bir cevap verdi.

Sosyal yardım çalışmaları ile dikkat çeken ünlü sanatçı Haluk Levent, Filistin’de aylardır katliam yapan katil İsrail’e yönelik tepkilerini eleştirip “abi bırak Filistin’i, Araplar bizim sorunumuz değil” diyen takipçilerine öyle bir cevap verdi ki…

www.haberilksayfa.com'un haberine göre, Haluk Levent, başından beri İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına tepki gösteriyor, soykırımın sonlanması için çağrılarda bulunuyor.

KAHROLSUN NETANYAHU

Haluk Levent son olarak, şu paylaşımı yapmıştı:

“İsrail Ordusu: ‘Refah'ın bombalanması sonucunda yangın çıktı ve siviller yaralandı. Olay inceleme altında ve ilgili soruşturma sürüyor.’ Baktılar ki dünya ayağa kalktı hemen inceleme, soruşturma kelimelerini kullanmaya başladılar. Klasik kirli savaş taktiği. Kahrolasın Netenyahu!”

“BIRAK FİLİSTİN’İ”

Haluk Levent’in bu paylaşımına bazı takipçilerinden “abi bırak Filistin’i, Araplar bizim sorunumuz değil” şeklinde yorumlar geldi.

“ARAP-TÜRK DİYE AYIRAMAYIZ”

Levent, bu yorumları yapanlara şu cevabı verdi:

“Arkadaşlar bunun Araplarla bir ilgisi yok. Yanı başımızda 10 binin üzerinde çocuk öldürüldü. Hitler’in yaptığı gibi. Bombalanan çocukları Arap- Türk diye ayıramayız. Ayırırsak insan olamayız.”

haluk-levent-x.jpg

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.