Hamile kadını ve 2 çocuğunu katletmişti: Katilden şok eden ifade!

Hamile kadını ve 2 çocuğunu katletmişti: Katilden şok eden ifade!

Hatay'da hamile bir genç kadın ile biri 2 diğeri 3 yaşındaki iki çocuğu korkunç bir şekilde katledildi. Cinayeti itiraf eden ve eski köy korucusu olan T.K.'nin ifadesi ortaya çıktı.

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu korkunç olay Hatay'ın İskenderun'da yaşandı. 7 aylık hamile S.A. ile çocukları K. ve A.'yı öldürüp, su kanalına attığı suçlamasıyla adliyeye sevk edilen eski köy korucusu T.K.'nın ifadesi ortaya çıktı.

T.K. ifadesinde, evli olduğunu ancak birkaç yıl önce eşinden ayrılan S.A. ile tanıştığını söyledi. S.A.'ya kendisini bekar olarak tanıttığını anlatan T.K., K. ile A.'ın da kendi çocukları olduğunu iddia etti.

'KERİM İLE AZAT BENİM ÇOCUĞUM'

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 7 aylık hamile Selma Abacı (37) ile çocukları Kerim (3) ve Azat'ı (2) öldürüp, su kanalına attığı suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen eski köy korucusu Turgay Kaya'nın (42) ifadesi ortaya çıktı. Kaya ifadesinde, evli olduğunu ancak birkaç yıl önce eşinden ayrılan Selma Abacı ile tanıştığını söyledi. Abacı'ya kendisini bekar olarak tanıttığını anlatan Kaya, Kerim ile Azat'ın da kendi çocukları olduğunu belirtti. Kaya, olay günü tartıştıklarını, bunun üzerine anlık öfkeye kapılıp, Selma Abacı ile 2 çocuğunu öldürdüğünü söyledi. İşlemleri sonrası tutuklanan Kaya, jandarma aracına bindirildiği sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına çok pişman olduğunu söyleyip, ağladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.