Hande Erçel hamile mi?

Hande Erçel hamile mi?

Hande Erçel hamile mi? Sorusuna yanıt aranıyor. Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti, Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'in düğünündeki görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Hande Erçel hamile mi? Sorusuna yanıt aranıyor. Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti, Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'in düğünündeki görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Hande Erçel'in düğündeki görüntüleri, hayranları arasında büyük ilgi uyandırdı ve birçok yorum aldı.

Özellikle Hande Erçel'in göbeğini tuttuğu görüntüler, sevenlerinin dikkatini çekti ve "Hande Erçel hamile mi?" sorularını gündeme getirdi. Peki Hande Erçel hamile mi? İşte detaylar...

Vatandaşlar düğünde çekilen görüntülerden yola çıkarak Hande Erçel'in hamile olup olmadığını merak ettiler. Ancak, bu konuda herhangi bir doğrulama veya resmi açıklama bulunmamaktadır.

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Hande Erçel, bir süredir sosyetik isim Hakan Sabancı ile aşk yaşamaya başlamıştı.


Anonim bir kameraya yansıyan Hakan Sabancı ve Hande Erçel çiftinin aşk dolu bakışmaları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.


Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in, sosyal medya hesaplarında dörtlü çekildiği bir fotoğrafı paylaşması dikkatlerden kaçmadı Akıllara "Sabancı aileye girmiş, düğün ne zaman?" sorusunu getirdi.

Tüm ünlü camiasının katıldığı masalsı düğünde Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı da vardı. Gelin-kayınvalide tanışmasının gerçekleşip gerçekleşmediği ise merak konusu oldu.

Bir süredir Hande Erçel ile birliktelik yaşayan Hakan Sabancı, Hande Erçel’in kardeşi Gamze Erçel ve eşiyle tanıştı. Böyle Hakan Sabancı aileye girmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.