Harabe lojmana yıkım isteniyor: Madde bağımlılarının mekanı oldu

Harabe lojmana yıkım isteniyor: Madde bağımlılarının mekanı oldu

Türközü Mahallesi Şehit Nuri Pamir Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yıkılmayan harabe lojmanı madde bağımlılarının mekânı oldu. Muhtar Doğan Kara, “Harabe şekilde kalan lojman mahalleliye ve gençlere zarar veriyor. Bir an önce yıkım istiyoruz” dedi.

Mamak Türközü Mahallesi Nuri Pamir Anadolu İmam Hatip Lisesi yıkıldıktan yıkılmayan ve âtıl bir vaziyette bırakılan okul lojmanı bölge sakinlerinin tepkisini çekiyor. Yıkılmayan okul lojmanı madde bağımlılarının meskeni haline geldi.

basliksiz-1-001.jpg

Atıl bir vaziyette yıkılmaya bekleyen lojman binası başta madde bağımlıları olmak üzere birçok uygunsuz işin yapıldığı mekan haline geldi. Gazetemize özel açıklamalar yapan Mahalle Muhtarı Doğan Kara, “Harabe şekilde kalan lojman şu anda madde bağımlıların ve kötü niyetli insanların suç mekânı oldu. Bir an önce harabe binanın yıkımı istiyoruz. Yıkılmayan atıl durumdaki lojmanda iki üç sefer yangın çıktı. Yangınların Emniyet ve itfaiyede kayıtları var” dedi.

ara-001.jpg

İKİ ÜÇ KERE YANGIN ÇIKTI

Türközü Mahallesi'nin Muhtarı Doğan Kara, “Geçtiğimiz yıllarda Türközü Mahallesi Şehit Nuri Pamir Anadolu İmam Hatip Lisesi yıkıldı. Okul yıkıldı fakat orada yıkılmayan okul lojmanı harabe şekilde kaldı. Harabe şekilde kalan lojman şu anda madde bağımlıların ve kötü niyetli insanların suç mekânı oldu. Biran önce harabe binanın yıkımı istiyoruz. Yıkılmayan atıl durumdaki lojmanda Emniyet ve itfaiyede kayıtları olan iki üç sefer yangın çıktı” bilgisini verdi.

ara2-001.jpg

DEFALARCA BAŞVURU YAPTIK

Kara; “Muhtarlık olarak defalarca konu hakkında ilgili mecraların yetkilileri ile yazılı ve sözlü olarak irtibata geçerek sorunumuzu dile getirdik. İlgili makamlardan şikayetlerimiz ve dilekçelerimiz mevcuttur. Buna rağmen hiçbir faaliyet olmadı. Şu anda Türközü Mahallemizde bulunan Şehit Nuri Pamir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin atıl durumda kalan lojmanının yıkılmasını istiyoruz. Burası mahallemiz ve gençlerimiz için tehlike arz ediyor. Bu bahsetmemi metruk alan korumasız ve güvenliksiz olduğu için kimin girip çıktığı belli değil. Girenlerin çıkanların orada ne yaptığı belli değil. Biz mahalle ve muhtarlık olarak bir an önce bu soruna çözüm bulunmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.