Hava yolu şirketinden bayrama ek sefer

Hava yolu şirketinden bayrama ek sefer

Hava yolu şirketleri, 9 gün sürecek Ramazan Bayramı kapsamında tatil süresince 217 ek sefer düzenleyeceğini duyurdu.

Havayolu şirketleri, Ramazan Bayramı tatilinde oluşacak yolcu yoğunluğunu önlemek için ek seferler düzenleyeceğini duyurdu.

5 NİSAN'A KADAR 132 EK SEFER

Geniş uçuş ağıyla misafirlerine ayrıcalıklı uçuş deneyimi sunan THY, Ramazan Bayramı tatili için mevcut uçuşlarının yanı sıra çok sayıda ek sefer planladı. THY bu kapsamda, bugünden itibaren 14 Nisan'a kadar 6'sı AJet'in olmak üzere toplam 85 ilave sefer düzenleyeceğini söyledi. Öte yandan, şirket, yolcu ve istasyonlardan gelecek taleplere göre ilave seferlerde güncelleme yapacağı aktarıldı. Pegasus Hava Yolları'nda ise 9 günlük Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla yurt içi ve dışı seferlerini artırdı. Hava yolları 5 Nisan'a kadar toplam 132 ek sefer düzenleyeceğini bildirdi.

YURT İÇİNDE EN ÇOK TERCİH EDİLEN NOKTALAR

Bayram tatili için Pegasus yolcularının yurt içinde en çok tercih ettiği noktalar, İzmir çıkışlı uçuşlarda Adana, Trabzon, Rize, Şanlıurfa ve Dalaman oldu. İstanbul merkezli iç hat uçuşlarında en yoğun talep Van, Muş, Batman, Bingöl, Mardin, Erzurum, Adana ve Diyarbakır'a geldi. Pegasus yolcuları, yurt dışı hatlarda ise Kıbrıs'ın yanı sıra en çok Venedik, Saraybosna, Üsküp, Bolonya, Milan, Paris, Roma, Belgrad, Madrid, Barselona, Hurgada ve Şarm el-Şeyh'i tercih ettiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Merkezi - TRT Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.