Havalar soğudu! Hamsi fiyatları düşüyor
Havaların soğumasıyla avlanan hamsi miktarının artması, balıkçı tezgahlarındaki fiyatların düşmesini sağladı. Deniz suyu sıcaklığı düştü. Hamsinin kulağına kar suyu kaçtı.
Havaların soğumasıyla denizlerdeki hamsi miktarı arttı.Balıkçı tezgahlarındaki fiyatlar düştü.
İstanbul ve Kırklareli'nin Karadeniz kıyılarında bol hamsiyle limanlara dönülmesiyle birlikte hamsi fiyatları yarı yarıya düştü. Balıkçılar, daha da düşük fiyatlar bekliyor.
Havaların soğumasıyla avlanan hamsi miktarının artması balıkçı tezgahlarındaki fiyatların düşmesini sağladı.
Bölge balıkçıları, havaların soğumasıyla İstanbul ve Kırklareli'nin Karadeniz kıyılarında bol hamsiyle limanlara dönmeye başladı.
Avlanan kasalarca hamsi balıkçı tezgahlarına indirim olarak yansıdı.
HAMSİNİN KİLOSU 50 TL
Balıkçılar sezon başında 100 liradan satılan hamsinin fiyatının yarı yarıya düştüğünü söyledi. Aynı zamanda ucuza balık satmaktan mutlu olduklarını ifade ediyorlar.
Havanın soğuması ve kar yağışıyla birlikte bol avlanan hamsinin kilosu 50 liraya düştü. Havanın daha da soğumasıyla fiyatların düşmesini bekliyoruz. Önümüzdeki günlerde 3 kilogramı 50 tl olacak.Karadeniz'de hamsi bereketi yaşanıyor. Vatandaşlar balık tezgahlarına akın ediyor.
Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.