Hedef yüzde 70: "Her kesimde karşılığımız var"

Hedef yüzde 70: "Her kesimde karşılığımız var"

AK Parti Keçiören Belediye Başkan A. Adayı Zafer Çoktan, dokuz yıllık tecrübesi ile her kesimden oy alabildiklerini söyleyerek, “Hedefimiz olan yüzde 70 oy oranı ile hem Keçiören’de hem Büyükşehirde oyları artırarak kazanacağız” dedi.

Yaklaşan yerel seçimler ile partilerin belediye başkan aday adayları çalışmalarına devam ediyor. Gazetemize verdiği özel açıklamalar ile çalışmalarını anlatan AK Parti Keçiören eski ilçe başkanı ve AK Parti Keçiören Belediyesi Başkan Aday Adayı Avukat Zafer Çoktan, “Dokuz yıllık tecrübemiz ve halktan aldığımız tevazu ile herkesim den oy alabiliyoruz. Seçimler de hedefimiz olan yüzde 70 oy oranı ile hem Keçiören de hem büyükşehirde oyları artırarak kazanacağız” dedi. Çoktan, “Şu anda bize karşı çok büyük ve güzel bir teveccüh var. Vatandaşımız bizleri tanıyor. Seviyor. Çünkü yıllardır Keçiören’e verdiğimiz bir emek var. Bizim adaylığımız ile beraber geçen seçimde yüzde 63 olan ilçe oy oranını artırmanın yanı sıra ilçemizde Büyükşehir Belediyesi oylarının da artmasını sağlayacağız” ifadeleri ile devam etti.

ara-004.jpg

SOKAK SOKAK ÇALIŞIYORUZ

“Yaklaşık 9 yıldır Keçiören AK Parti ilçe başkanlığı görev bulundum. Belediye Başkanımız Turgut Altınok’un yeni dönem için Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bir irade beyanı olunca biz de Keçiören’e Başkan aday adaylığımızı açıkladık” sözleri ile açıklamalarına başlayan Çoktan, “Aday adaylığımız hem Belediye Başkanımızla, İl Başkanımızla istişare sonucu çıkan bir karar oldu. Yaklaşık 10 gündür de haftaya seçim varmış gibi ofisimizi kurarak sokak sokak ev ev çalışmalara başladık. Zaten teşkilat olarak seçime hazırdık. Bize gönül veren ekibimizle alan çalışması yaparak hem Cumhurbaşkanımızın hizmetlerinden hem belediye başkanımızın hizmetlerinden konuşarak. Seçilmemiz durumunda yapacağımız hizmetlere değiniyoruz” dedi.

ara3-003.jpg

HERKESİM DEN OY ALIYORUZ

Çoktan, “Şu anda bize karşı çok büyük ve güzel bir teveccüh var. Vatandaşımız bizleri tanıyor. Seviyor. Çünkü yıllardır Keçiören’e verdiğimiz bir emek var. Bu güne kadar bize oy vermeyen seçmenlerimiz bile bana oy vereceğini söylüyor. Diğer partilerin seçmenlerinde de karşılığı olan bir isim olduğum için onlarda tanıdığı saygı duyduğu kolay ulaşılabilecek bir kişinin başkan olmasını istiyor. Bugüne kadar yaptığımız hiçbir çalışmamızdan olumsuz bir tepki almadık. Bu durumda bizi mutlu ediyor. Motivasyonumuzu da artırıyor. Bir milyonu geçen nüfuslu Keçiören’de tanına bir ilçe başkanı olmak emeğimizi ve çalışkanlığımızı gösteriyor” ifadelerini kullandı.

basliksiz-1-005.jpg

HEDEF BÜYÜK

AK Parti Keçiören Beleidye Başkan Aday Adayı Zafer Çoktan son olarak, “Bizim adaylığımız ile beraber geçen seçimde yüzde 63 olan ilçe oy oranını artırmanın yanı sıra ilçemizde Büyükşehir Belediyesi oylarının da artmasını sağlayacağız.

ara2-004.jpg

Büyükşehir adayımıza destek vererek kendimiz ile beraber onu da büyük bir oy ile başkan seçilmesini sağlayacağız. Hedefimiz Keçiören’de yüzde 70 olarak belirledik. Adaylığımıza ittifak ortağımız MHP’nin ilçe teşkilatı da sıcak bakıyor. Oradaki arkadaşlarda Keçiören’de bize karşı olumlu tepkiler aldık. Aday gösterilirsek büyükşehir ile il ve ilçe teşkilatımızla çok uyumlu çalışmalar yapacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.