Hem Şifa Hem Tatil

Hem Şifa Hem Tatil

Ankara ve Türkiye’nin yeni termal turizm merkezinin Ayaş olduğunu belirten İnci Life Genel Müdürü Erdinç Duman, Ayaş’ta bulunan termal suyun başlıca kanser, akciğer, üst solunum yollarına, bronşite, astım hastalığına ve birçok rahatsızlığa iyi geldiğini s

 UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Ayaş Türkiye’nin yeni termal turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Hükümetin turizm bölgesi ilan ettiği Ayaş’ta projeler yavaş yavaş yükseliyor. Termal suyunun faydaları saymakla bitmiyor; kanser, akciğer, üst solunum yollarına, bronşite, astım hastalığına, kas sistemlerine, iskelet sistemlerine vücut çatlaklıklarına, cilt çatlaklarına ve daha sayamadığımız birçok hastalığa iyi geliyor.

BOR VE ARSENİK GİBİ AĞIR METALLER YOK

Bölgedeki suyun diğer termal alanlarda bulunan sulardan en büyük farkı suyun litresinde 9 bin 369 miligram erimiş minarel olması” diyen İnci İnci Life Genel Müdürü Erdinç Duman, “Termal suların içerisinde önemli bir değere sahip ve içerisinde bor ve arsenik gibi ağır metaller yok. İçmece özelliği olan bir su, bölgenin önemli olmasının bir başka nedeni içmece su özelliği olması. Cumhuriyet yıllarından kalma Ayaş içmeceleri hala mevcut. Şuan bölge hükümet tarafından turizm bölgesi ilan edildi ve İnci Life haricinde toplam 7 proje daha var. Ayaş Ankara’nın turistik ilçesi konumuna geldi” dedi.

GÜNDE 2 KEREDE ANKARA’YA SERVİS

Ulaşım noktasında hiçbir sıkıntı olmadığını belirten Erdinç Duman, “İnci Life’da hem devre mülk satışlarımız mevcut hem de daire şeklinde tamamıyla müşteriye ait olacak satışlarımızda mevcut. Ankara’da gerçekleşen projeler içerisinde villa sadece bizde var. Ankara’ya yaklaşık 70 kilometre mesafede ulaşım rahatlığı olan bir bölge. Zaten şuan Büyükşehir belediyesinin otobüsleri bölge gidiyor, Beypazarı ve Nallıhan otobüsleri de bölgeden geçiyor. Aynı zamanda tesislerimiz açıldığı zaman her saat başı Ayaş merkeze servislerimiz olacak, günde 2 kerede Ankara’ya giden servislerimiz olacak” ifadelerini kullandı.

KANSERİ TEDAVİ EDEN SELENYUM MADDESİ

Ayaş suyunun kalitesinden bahseden Duman şunları söyledi: “Dünyada termal turizminde en büyük paya sahip ülke Japonya’dır ama Türkiye’nin termal suları daha sıcak ve minarel olarak daha kalitelidir. Ayaş termal suyu Türkiye’nin en kaliteli termal sularından biri, içerisinde kanseri tedavi eden selenyum maddesi bulunuyor. Selenyum kansere karşı koyuyor, hücrelerin yenilenmesini sağlıyor, kanı temizliyor doğal yollardan suyla bu şifayı alabiliyorsunuz. Projemizde devre mülklerimiz şuan kampanyada 5 bin 900 TL’den başlıyor 30 bin TL’ye kadar çıkıyor. 365 gün kullanabileceğiniz tamamını sattığımı dairelerin fiyatları; 1+0 dairelerimiz, 109 bin TL, 1+1 dairelerimiz 149 bin TL, 2+1 dairelerimiz 249 bin TL.”  

SUYUN ŞİFALARI SAYMAKLA BİTMİYOR

Ayaş termal suyunun şifalarının saymakla bitmediğini aktaran Erdinç Duman, “Bölgedeki termal su 4 şekilde kullanıla biliyor; buharından faydalanabiliyorsunuz buhar banyosu yaparak, akciğer, üst solunum yollarına, bronşite, astım hastalarına çok faydalı. Bunun yanında çamurundan kullana biliyoruz, çamur bayanların vücut çatlaklıklarına, cilt çatlaklarına, bazı cilt rahatsızlıklarına çok iyi geliyor. 3’üncü olarak banyo kürü dediğimiz ana kür var, 10-15 dakikalık banyo kürleriyle toplam 21 küre tamamlayarak burada yine şifa bulabilecekler insanlar. Kas sistemlerine, iskelet sistemlerine faydalı, kalp ve damar rahatsızlıkları olanlar gelip kullanabilir. Damarları genişleten, temizleyen bir özelliği var suyumuzun. Çocukların gelişimine ve dişlerinin daha kuvvetli daha yoğun bir şekilde oluşmasını sağlıyor. Kemik erimesi yaşayan vatandaşlarımızın sağlığını koruyabilmesi için de inanılmaz bir avantaj termal suyumuz. Son olarak içmece özelliğiyle içme kürü de yapılabilir, nisan, mayıs ve ekim, kasım ayında devre mülk alan üyelerimiz doğal olarak detokslarını da yapabilirler” diye konuştu.                

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.