Her gün kaza her gün kavga

Her gün kaza her gün kavga

Sincan Lale caddesi ve Korkmaz sokak kesişimin de sıkça yaşanan kazalar ve trafik yüzünden yaşanan kavgalar, çevre sakinlerini rahatsız ediyor.

Sincan Lale caddesi ve Korkmaz sokağın kesiştiği noktada bulunan dörtyolda olan kazalar vatandaşa ve civar esnafına zarar ve rahatsızlık veriyor. Semt merkezinin en işlek cadde ve sokaklarından biri olan bu yerde hemen hemen her gün kaza oluyor. Yol kenarlarındaki trafik işaretleri de kazaları engellemeye yeterli olmuyor. 

Dükkana Araç Girdi

whatsapp-image-2017-12-09-at-11.04.03.jpeg

Çevrede kurum binaları ve bankalar bulunduğundan dolayı sürekli araç ve yaya trafiği bakımından yoğun olan noktada vatandaş işi gereği beklemesi gerektiğinde genellikle civardaki esnafı tercih ediyor. Kazaların olduğu yerin yanı başında kahvehane çalışanı olan Abdullah Demir’de gazetemize durumla ilgili açıklamada bulunurken, “Yol üzerinde arabaları yavaşlatacak bir şey yok çok hızlı giriyorlar göbeğe. Neredeyse her gün kaza oluyor. Hatta geçenlerde bir kaza oldu o kadar hızlı gelmiş ki araba duramayıp kahvenin yola yakın kısmına  girdi. Yol kenarlarında, dükkânlarda oturan insanlarında canını tehlikeye atıyorlar” dedi. 

Vatandaş Rahatsız

Semt sakinleri de yaşanan kazalardan ve sonrasında tartışma hatta kavgaya dönüşen olaylardan dolayı rahatsız oluyor. Evlerine giderken bu yolu kullanan vatandaşlar sürekli bir kaza atlattıklarını ve evlerinin yakınlarında böylesine olayların sürekli yaşanmasından dolayı rahatsızlıklarını gazetemize iletti. Mahalle sakinlerden bir vatandaş yaptığı açıklamada, “ Ben üst tarafta oturuyorum ve bu yolu kullanıyorum. Bugüne kadar 2 kez kaza atlattım ve üzerine tartışmaya girmeye çalışanlar oldu. Ben evimin yakınlarında böyle şeyler yaşamak istemiyorum. Burası ailelerin yaşadığı bir yer bu tür kavga olayları da bizleri rahatsız ediyor ve hoş karşılanmıyor ”şeklinde konuştu.  

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.