‘Her türlü lojistik desteğe hazırız’

‘Her türlü lojistik desteğe hazırız’

MİM-DER Yönetim Kurulu, TSK’nın sınırlarımızı korumaya yönelik olarak, Suriye’nin Afrin bölgesinde, düzenlediği operasyona mesleki anlamda her türlü lojistik desteği veremeye hazır olduğunu bildirdi.

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-DER) Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkanı Hamza Can, terör örgütlerinin Türkiye sınırında yaptığı yığınağı, metrelerce kalınlıkta ve kilometrelerce uzunlukta yapılan sığınak ve tünelleri hayretle ve ibretle takip ettiklerini söyledi.

“MEHMETÇİĞİMİZİN YANINDAYIZ”

Müteahhitler olarak üzerlerine düşün maddi ve manevi yardımları yapmaya hazır olduklarını, mesleki açıdan ihtiyaç duyulması halinde Türk Silahlı Kuvvetlerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Hamza Can, “Biz Kurtuluş Savaşını yaşayan, bu ülkeyi yeniden dirilten bir milletin evlatlarıyız. Şu anda Türkiye gelişmişlikte ve refahta büyük bir atak yaptı. Böyle bir ortamda ülkemizin ihtiyaçları için ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya hazırız. Gerek araç gereç, gerekse malzeme temininde Mehmetçiğimize katkı vermeye canı gönülden hazırız” dedi.

HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.