Hindistan'da öldürdüğü eşini tencerede kaynatıp köpeklere yedirdi

Hindistan'da öldürdüğü eşini tencerede kaynatıp köpeklere yedirdi

Hindistan'da akıllara durgunluk veren bir cinayet işlendi. 56 yaşındaki adam eşini öldürdükten sonra 20 parçaya ayırıp düdüklü tencerede kaynattı. Cani adam daha sonra eşinin cansız bedenini köpeklere yedirdi.

Hindistan'da, polis tarafından yapılan açıklamaya göre, 56 yaşındaki Manoj Shani, eşini öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı. Cinayetin ardından, Shani'nin eşinin cesedini 20 parçaya ayırdığı ortaya çıktı.

Hint Polis Komiseri Shrikant Pathak, 32 yaşındaki Saraswati Vaidya'yı öldürmekle suçlanan Shani'nin, cesedi 3-4 gün boyunca sakladıktan sonra parçalara ayırdığını belirtti.

HaberGlobal'de yer alan habere göre, Shani'nin eşinin parçalarını düdüklü tencerede kaynattığı ve ardından ceset parçalarını plastik torbalara doldurduğu tespit edildi.

Ayrıca, Shani'nin eşinin ceset parçalarının bir kısmını köpekleri beslemek için kullandığı bilgisi de yer aldı. Cinayetin 4 Haziran tarihinde işlendiği ve ardından Manoj Shani'nin gözaltına alındığı ifade edildi.

hint.gif

Polis açıklamasında, sanığın cesedi parçalara ayırmak için elektrikli aletler kullandığını ve bazı vücut parçalarının eksik olduğunu söyledi. Polis, ceset parçalarının farklı bölgelere kademeli olarak atılmış olabileceğinden şüphelendiklerini belirtti.

Şahsın cinayeti neden işlediği henüz bilinmiyor. Manoj Shani, Hindistan yasalarına göre cinayet ve delillerin yok edilmesi suçlarından yargılanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.