Hüseyin Turan kimdir? Hüseyin Turan kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Hüseyin Turan kimdir? Hüseyin Turan kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Hüseyin Turan son zamanlarda araştırılan isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Hüseyin Turan kimdir? Hüseyin Turan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorularının cevaplarını aratıyor.

Arama motorlarında en çok aratılan isimler arasında Hüseyin Turan yer alıyor. Hüseyin Turan son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Hüseyin Turan kimdir? Hüseyin Turan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte tüm merak edilenler haberimizin devamında:

Hüseyin turan itfaiye arama kurtarma müdürü

HÜSEYİN TURAN KİMDİR?

2007 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nda memuriyet hayatına başladı. 2010 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi itfaiye Dairesi Başkanlığı'na naklen atama ile göreve başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığında Vardiya Amirliği 2011 yılında Eğitim biriminde Eğitim sorumlusu olarak görev aldı.

İskitler Meslek Lisesi İtfaiyecilik Bölümü ders kitapları ve modüllerinin hazırlanmasında görev aldı. Yine bu lisenin Öğrencilerine trafik kazaları, ekipman kontrol ve bakım derslerini verdi. 2013 yılında 3.Bölge Müdahale Amirliği görevine atandı Batıkent, Beypazarı Çayırhan, Güdül Gruplarından sorumlu Müdahale Amiri olarak görev yaptı. 2015 Yılında o dönemki İtfaiye Dairesi Başkanlığının Müdahale Amirliği kadrosunu kaldırmasından dolayı Vardiya Amirliği görevine döndü.

Su altı ve Su Üstü Arama Kurtarma Amirliğinde Arama Kurtarma Dalgıcı olarak görev yaptı. İtfaiye bünyesinde bulunan Arama Kurtarma Timlerinin sevk ve idaresi görevini yürüttü. İtfaiye Dairesi Başkanlığı koordinatör Amirliği görevine atandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı Afet Koordinasyon Müdürlüğü AKOM Sevk İdare İtfaiye Temsilcisi olarak görev yaptı. Şu an da İtfaiye Dairesi Başkanlığında Arama Kurtarma Şube Müdürlüğünü yürütmektedir.

Eray Zobu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.