İbrahim Sadri kimdir? İbrahim Sadri kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

İbrahim Sadri kimdir? İbrahim Sadri kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

İbrahim Sadri son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar İbrahim Sadri kimdir? İbrahim Sadri kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorularının yanıtlarını arıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında İbrahim Sadri var. İbrahim Sadri son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, İbrahim Sadri kimdir? İbrahim Sadri kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar:

İBRAHİM SADRİ KİMDİR?

Aslen Erzincanlı olan İbrahim Sadri, 1963 senesinde İstanbul, Eyüpsultan’da dünyaya geldi. İlk ve orta dereceli okullarını Kasımpaşa’da tamamlayan İbrahim Sadri, daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Eğitim hayatının ardından 7 sene tiyatro ile hemhal oldu. Bu dönemlerde çeşitli gazetelerde yazıları ve şiirleri yayımlandı. Bunun yanında radyo ve televizyon programcılığı da yapan İbrahim Sadri’nin, şiir kasetleri de vardır. Şiir yazan Sadri, kitapta çıkarmıştır.

‘Adam Gibi’, İbrahim Sadri'nin 1998 yılından beri devam ettirdiği şiir-kaset serüveninin altıncısı ve kendinden en çok söz ettiren eseri oldu. Aslında kendini bir şair gibi görmediğini ama şiirlerinin olduğunu ve bu şiirlerini yıllardır okuduğunu söyleyen İbrahim Sadri, kendisinin iyi bir şiir okuyucusu olduğunu belirtiyor. Eski kasetlerinde de bulunan 'fondaki müzik', 'Adam Gibi'de oldukça fonksiyonel olarak yer alıyor. İbrahim Sadri şu anda ATV televizyonunda hafta sonu sabah haberlerinin sunumunu gerçekleştiriyor.

İBRAHİM SADRİ’NİN TV PROGRAMLARI:

Eşref Saati, 1994-Kanal 7

İbrahim Efendi Konağı, 1995-Kanal 7

Ve İbrahim Sadri, 1996-TGRT

Aşağı Yukarı İbrahim Sadri, 1998-Kanal 6

Adam Gibi İbrahim Sadri, 1999-TGRT

İbrahim Sadri Bingo Show, 1999-Kanal 7

Kırık Kalpler Kulübü, 2002-Flash TV

Televizyon Milleti, 2004-atv

Miras, 2005-TRT 1

İbrahim Sadri Masası2012-(atv)

ATV Hafta Sonu Sabah Haberleri (2021-)

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.