Yılmıyor: Bakın bu kez hangi partiden aday

Yılmıyor: Bakın bu kez hangi partiden aday

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, bu seçimde de milletvekili aday adayı oldu. Tatlıses bakın hangi partiden aday adayı…

14 Mayıs seçimleri öncesinde milletvekili adaylığı için partilere başvurularda sona yaklaşıldı.

Partilere aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler arasında pekçok ünlü de bulunuyor. Bu isimlerden birinin de türkücü İbrahim Tatlıses olduğu belirtildi.
Daha önce AK Parti'den 4 kez aday adayı olan türkücü İbrahim Tatlıses'in yeniden AK Parti'den milletvekili aday adayı olmaya karar verdiği ifade edildi.

AK Parti lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisini sık sık dile getirmesiyle bilinen ünlü türkücünün milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulunduğu belirtildi. İbrahim Tatlıses, Erdoğan'ın Şanlıurfa'da gerçekleştirdiği açılış törenine de katılmıştı.

DAHA ÖNCE 4 KEZ ADAY ADAYI OLDU

Gazete Magazin'in haberine göre İbrahim Tatlıses, Şanlıurfa'dan aday adaylığına başvurusunda bulundu. Tatlıses daha önce de 4 kez AK Parti'den aday adayı olmuştu.

“SİYASET TIRŞİK AŞINA DÖNMÜŞ VAZİYETTE”

Öte yandan İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından memleketi seçimler konusunda dikkat çeken bir yorumda bulundu. Tatlıses "Siyaset Türkiye ve Şanlıurfa'da tabiri caizse tırşik aşına dönmüş vaziyette... Manasını hemşerilerime sorun bilir. Türkiye'ye ve Şanlıurfalı hemşerilerime söylüyorum; bu seçimde doğru kararı verdiniz verdiniz, vermediniz herkese geçmiş olsun" diye yazdı.

TIRŞİK AŞI NEDİR?

Tatlıses’in bu paylaşımı Tırşik aşı nedir sorusunu gündeme getirdi. Tırşik doğada bulunan yılan pancarı, yaban pancarı veya yılan yastığıdır. Çok zehirli bir bitkidir, çiğ olarak yenmez. Yemeği ise geleneksel usullerde yapılmalıdır.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.