İki Canlı Öğretmene Öğrencisinden Tekme!

İki Canlı Öğretmene Öğrencisinden Tekme!

Altınova'da okuyan 15 yaşındaki Meslek Liseli bir kız öğrenci G. Ö. cep telefonu yüzünden kendisini uyaran ve 6 aylık hamile olduğu öğrenilen edebiyat öğretmeni B. G. G.'yi arkadaşlarının gözü önünde tekmeleyerek hastanelik etti.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Başkent'te okuyan 15 yaşındaki Meslek Liseli bir kız öğrenci G. Ö. cep telefonu yüzünden kendisini uyaran ve 6 aylık hamile olduğu öğrenilen edebiyat öğretmeni B. G. G.'yiarkadaşlarının gözü önünde tekmeleyerek hastanelik etti.

ÖĞRETMENİNE BAĞIRDI...

Pursaklar Altınova'daki Güzide Ülker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeyaşanan dehşet verici olayın 15 Aralık Perşembe günü saat 12.00 sıralarında bir teneffüs arasında okulun koridorlarında gerçekleştiği öğrenildi.İddialara göre Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni B. G. G. derste telefonla oynayan kız öğrencisi 15 yaşındaki G. Ö'nün telefonunu elinden aldı. Dersin bitmesinin ardından G.Ö, öğretmeninin yanına giderek telefonunu geri vermesini istedi.Öğretmen, telefonu vermeyince kız öğrenci G.Ö. okulun koridorlarında öğretmenine bağırmaya başladı, daha sonra ikili arasında tartışma hararetlenince kız öğrenci,6-7 aylık hamile olduğu öğrenilen öğretmeninin bacağına tekme attı. Aldığı darbenin ardından yere düşen iki canlı öğretmenin yardımına öğrencileri ve meslektaşları yetişti.

SOSYAL MEDYADAN TEHDİT SAVURDU

Eğitim kurumunda yaşanan tatsız olayın hemen ardından okula ambulans ve polis ekipleri çağırıldı. Öğrencisinden tekme yiyen öğretmen hastaneye sevk edilirken, öğretmenini darp eden kız öğrenci ise Pursaklar Merkez Karakolu'na götürüldü.Kız öğrenci gözaltında bulunduğu sıralarda sosyal medya hesabından "Dönmem davamdan baboş herkes abisinin kardeşi" ifadelerinin bulunduğu tehditvari bir paylaşımda bulundu. İfadesi alınan kız öğrenci, daha sonra serbest bırakıldı.

ÖĞRETMENİN DURUMU İYİ

Hastaneye kaldırılanTürk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni B. G. G.'nin ve bebeğinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. İki canlı bayan öğretmenin öğrencisinden aldığı ağır darbeden sonra ruhsal olarak yıprandığı kaydedildi. Olay karşısında Milli Eğitim Bakanlığı, Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile okul yönetiminin ne karar vereceği ise merakla bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.