İki gündür aranan kişi binanın suyla kaplı bodrumunda ölü bulundu
Hatay İskenderun’da, evden çıkan ve geri dönmeyen Mustafa Çavdar’ın, deprem sonrası enkazı kaldırılan binanın suyla kaplı bodrumunda cesedi bulundu. Çavdar’ın bölgede gezerken suya düşmüş olabileceği tahmin ediliyor.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan, içerisinde çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği Çay Mahallesi Beş Temmuz Caddesi üzerindeki 'Pera Palas' isimli enkazı kaldırılan binanın bodrumunda sabah saatlerinde bir erkek cesedi olduğu ihbarı yapıldı. Bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Binaya ait olan bodrum kısmında biriken suyun yüzeyinde görülen cesedin çıkarılması için itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Yangın merdiveni uzatılan bodrumdan cansız beden çıkarıldı. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede cesedin, önceki gün Esentepe Mahallesi'ndeki evinden çıkıp, yarım saat sonra döneceğini söyleyen ancak dönmeyen ve yakınlarının kayıp ihbarında bulunduğu Mustafa Çavdar’a ait olduğu belirlendi. Çavdar'ın bölgede gezinirken bodrumdaki suya düşmüş olabileceği değerlendirilirken, polis ekiplerinin konuyla ilgili soruşturması devam ediyor.
DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.