İki ildeki işçilerin feci ölümü!

İki ildeki işçilerin feci ölümü!

Zonguldak'ta bir madende elektrikçi olarak çalışan işçi akıma kapılıp ölürken, Bursa'daki işçi ise kolunu su dolum makinesine sıkıştırarak ağır yaralandı.

İki şehirdeki işçiler feci şekilde can verdi. Zonguldak'ta bir kömür ocağında, elektrikçi olarak çalışan işçi elektrik akımına kapılarak can verirken, Bursa'da ki işçi ise kolunu su dolum makinesine sıkıştırarak ağır yaralandı.

ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI

Zonguldak’ta özel kömür ocağında, elektrikçi olarak görev yapan işçi 25 yaşındaki Soner Korkut elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Olay, 04.30 sıralarında Dilaver Mahallesi Karamanya Sokak’taki Dilaver Enerji’ye ait maden ocağında meydana geldi. Sahur yaptıktan sonra elektrikçi olarak çalıştığı maden ocağındaki faaliyetine devam eden Soner Korkut, elektrik akımına kapıldı. Mesai arkadaşları, ağır yaralanan Korkut için 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İşçiyi, mesai arkadaşları yüzeye çıkararak sağlık ekibine teslim etti. Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Korkut, hayatını kaybetti. Korkut'un cenazesi otopsi için aynı hastanenin morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BURSA'DA Kİ İŞÇİ MAKİNEYE SIKIŞTI

Bursa'da sol kolu su dolum makinesine sıkışan 44 yaşındaki fabrika işçisi Dursun K. ağır yaralandı. Olay, saat 10.00 sıralarında İnegöl ilçesi Hacıkara Mahallesi'nde faaliyet gösteren su fabrikasında meydana geldi. İşçi Dursun K.'nin sol kolu, su dolum makinesine sıkıştı. Mesai arkadaşları tarafından kurtarılan işçi, özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kolunda derin yaralar olduğu tespit edilen Dursun K., buradan Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.