İkilem kimdir? İnci Taneleri İkilem çalan şarkı ne, hangi şarkı?

İkilem kimdir? İnci Taneleri İkilem çalan şarkı ne, hangi şarkı?

İnci Taneleri dizisinin bu akşamki bölümüne konuk olan İkilem grubu izleyiciler tarafından araştırmalara başlandı. İnci Taneleri dizisinde İkilem'in çaldığı şarkı da merak edildi. Peki, İkilem kimdir? İnci Taneleri İkilem çalan şarkı ne, hangi şarkı?

İnci Taneleri 4. bölümle izleyici karşısına çıktı. Birkaç gün önce Yılmaz Erdoğan'ın paylaştığı fotoğrafla izleyicileri heyecanlandıran İkilem grubu da bu bölümde göründü. İkilem grubu dizide söyledikleri şarkı da izleyici tarafından beğenilerek araştırılmaya başlandı. Peki, İkilem kimdir? İnci Taneleri İkilem çalan şarkı ne, hangi şarkı?

11incitaneleri.jpg

İKİLEM KİMDİR?

2010'lu yıllarda müzik kariyerine başlayan Serhat Karan ve Uğur Ateş, tarafından 2020 yılında İkilem grubu kuruldu. İlk single çalışmaları Zamansız Şarkılar", "Sensiz Uyandım" ve "Bir Sebebi Var" yayınlayan İkilem, 2021 yılında "Kaybolurum Gülüşünde" ve "Bu Saatten Sonra" isimli single çalışmaları çok beğenildi. Grup, 2022 yılında "Geçemem Senden", "Güneş Batarken" ve "Kaybolurum Gülüşünde [Akustik]" isimli çalışmalarını da yayımladı. İkilem, 2023 yılında "Aç Bu Şarkıyı", "Kördüğüm", şarkılarının yanı sıra İbrahim Erkal'ın "Burnumda Tütüyorsun" şarkısını yorumladı. Ayrıca "Bana Sorma" isimli çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu. 2024 yılında ise "Vazgeçtim Kendimden" isimli single çalışmasını yayımladı.

incitaneleri2.jpg

İNCİ TANELERİ İKİLEM ÇALAN ŞARKI NE, HANGİ ŞARKI?

İnci Taneleri 4. bölüme konuk olan İkilem'in söylediği şarkının bu yıl yayınladığı Vazgeçtim Kendimden olacağı izleyiciler tarafından düşünülmektedir. İlk çalan şarkı "Bu Saatten Sonra"dır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.