İklim Bayraktar kimdir? İklim Bayraktar nereli ve kaç yaşındadır?

İklim Bayraktar kimdir? İklim Bayraktar nereli ve kaç yaşındadır?

İklim Bayraktar kimdir? İklim Bayraktar nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. İklim Bayraktar’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında İklim Bayraktar kimdir? İklim Bayraktar kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

İklim Bayraktar kimdir? İklim Bayraktar nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. İklim Bayraktar’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında İklim Bayraktar kimdir? İklim Bayraktar kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. İklim Bayraktar’ın biyografisini haberimizde derledik...

İklim Bayraktar’ın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, İklim Bayraktar kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

İklim Bayraktar Kimdir?

Ergenekon soruşturması kapsamında geçtiğimiz hafta gözaltına alınan gazetecilerden biri de Ayfer İklim Kaleli (Bayraktar) idi. Savcılık sorgusu sonrasında serbest bırakılan Kaleli CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kendisini taciz ettiğini öne sürdü.

19 YAŞINDA GAZETECİ OLDU

1973'te İstanbul'da doğan Kaleli, kendi ifadesiyle 19 yaşında gazeteciliğe başladı. Güneş, Günaydın, Sabah, Bugün gibi gazetelerde çalıştı. Yine kendi ifadesiyle gazetecilikteki ilk manşetini ANAP'lı Cemil Çiçek'in "Flört fahişeliktir" cümlesiyle o dönemin Bugün gazetesinde yaptı.

UZAN GRUBU GÜNLERİ VE TELSİM

Gazetelerden sonra TGRT ve Star TV'de çalıştı. Ardından sektör değiştirdi ve Telsim'de çalışmaya başladı.

Kaleli, TMSF'nin Uzan Grubu'na el koymasının ardından maaşlarını alamadığı gerekçesiyle açlık grevi yapan Telsim çalışanları arasındaydı. 2008'de ikinci kez evlendi ve eşiyle Ankara'ya taşındı. Kaleli bu dönemde yazı başına telifle Oda TV'de yazmaya başladı.

Deniz Baykal'ın görüşme sırasında kendisini elle ve sözlerle taciz ettiğini belirten Bayraktar, şunları söyledi:

"Bu taciz sadece ve sadece gazetecilik mesleğimi ifa etmek amacıyla görüşmeye gittiğim sırada yaşandı. Yaşadığım şok, benim için ağırken, medyaya düşmesin istedim. Ama meslektaşlarım sayesinde düştü. Eminim birçok kadın bunu bayıla bayıla yapar. Ama ben eşimle birlikte aldığım karar gereği sustum. Allah'a havale ettik."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.