İmam Hatipliler Kazan’da Buluştu

İmam Hatipliler Kazan’da Buluştu

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Sincan İmam Hatip Ortaokulu, lise ve Sincan imam hatip Yurdu’ndan arkadaşları ile bir araya geldi. Aynı zamanda Milli Gençlik Vakfı’nda da birlikte olan arkadaşlar uzun uzun hasret giderip eski günleri yâd etti.

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, öğrencilik yıllarından arkadaşlarıyla bir araya geldi. Ev sahipliğini Lokman Ertürk’ün yaptığı buluşma sırasında aralarında yaklaşık 30 yıldır bir araya gelmeyen arkadaşların bulunması organizasyona ayrı bir anlam kattı.

TEKRAR BİR ARAYA GELECEKLER

İmam hatip yıllarından uzun uzun anılarını tazeleyen arkadaşlar daha çok kişinin katılacağı bir organizasyonla tekrar bir araya gelmeyi kararlaştırdı. Sohbetin en dikkat çeken bölümü ise Lokman Ertürk’ün okul yıllarında da öğrenciler arasında çeşitli organizasyonlar düzenleyerek sürekli faaliyetlerle aktif bir rol üstlenmesi oldu.

LOKMAN BAŞKAN EN FAAL ÖĞRENCİ

Arkadaşları arasında okulun en faal öğrencisi olarak akıllarda yer eden Belediye Başkanı Lokman Ertürk daha sonra Kazan’da yapılan tesisleri gezdirdi. Ertürk, arkadaşlarını uğurlamadan önce onlara Kazan’ın meşhur olan Bal’ından ve kahve fincanı hediye etti.

ARKADAŞLAR ARASINDA KOPUKLUK OLUYOR

Yıllar sonra okuldan, yurttan arkadaşları ile tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk “Hayat şartlarından dolayı eski arkadaşlar arasında kopukluklar olabiliyor. Biz o eksikliği yıllar sonra bir nebze olsun gidermiş olduk ve zaman zaman bir araya gelmeyi kararlaştırdık”dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.