İnci Taneleri Ayça kimdir? İnci Taneleri Azem'in ders verdiği kız kimdir? İnci Taneleri Ayça Azem'in kızı mı?

İnci Taneleri Ayça kimdir? İnci Taneleri Azem'in ders verdiği kız kimdir? İnci Taneleri Ayça Azem'in kızı mı?

İlk bölümden beri fragmanlarıyla ses getiren İnci Taneleri dizisinin oyuncuları merak edilmeye başladı. Peki İnci Taneleri Ayça kimdir? İnci Taneleri Azem'in ders verdiği kız kimdir? İnci Taneleri Ayça gerçek adı nedir?

İlk bölümden beri fragmanlarıyla ses getiren İnci Taneleri dizisinin oyuncuları merak edilmeye başladı.Peki İnci Taneleri Ayça kimdir? İnci Taneleri Azem'in ders verdiği kız kimdir? İnci Taneleri Ayça gerçek adı nedir? Detaylar haberimizde...

İNCİ TANELERİ AYÇA KİMDİR?

İnci Taneleri Ayça dizide Azem'in ders vereceği öğrenci olarak yer alıyor. Ayça ders çalışmayı hiç sevmeyen ,agrasif bir kız rolünü canlandırıyor. Azem öğretmeniyle birlikte derslerini sevmeye başlıyor. Azem'in kayıp kızı acaba Ayça mı diye merak edilmeye başladı. Henüz bununla ilgili bir bilgi verilmemekte. 2. bölümde Ayça'nın Azem'in kızı olup olmadığı belli olacak. Dizide Ayça karakterini Ülkü Hilal Çiftçi canlandırmaktadır.

ic.jpg

ÜLKÜ HİLAL ÇİFTÇİ KİMDİR?

Ülkü Hilal Çiftçi, 11 Ocak 2009 tarihinde Devrek, Zonguldak'ta doğmuş genç bir oyuncudur. Dizi, reklam ve sinema alanlarında kariyer yapmaktadır. Genç yaşına rağmen birçok dizi ve filmde rol alarak dikkat çekmiş ve geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. Son olarak "Dönence" dizisinde yer almış olan Çiftçi, şu anda "İnci Taneleri" dizisinde rol almaktadır. Instagram kullanıcı adı @ulkuhilalciftciofficial 'dır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.