İnci Taneleri Azem ve Piraye sevgili olacak mı? Piraye Azem'e aşık mı?

İnci Taneleri Azem ve Piraye sevgili olacak mı? Piraye Azem'e aşık mı?

İnci Taneleri ilk bölümüyle seyirciyle buluştu. İnci Taneleri Azem ve Piraye sevgili olacak mı? Piraye Azem'e aşık mı? soruları gündeme geldi. Detaylar haberde.

Yılmaz Erdoğan tarafından kaleme alınan ve başrolünü üstlendiği İnci Taneleri gündemden düşmüyor. Diziye ilişkin birçok detay merak edilirken, son olarak arama motorlarında İnci Taneleri Azem ve Piraye sevgili olacak mı? Piraye Azem'e aşık mı? sorgulamaları yapılmaya başlandı.

İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

AZEM VE PİRAYE SEVGİLİ OLACAK MI?

İnci Taneleri 25 Ocak'ta ilk bölümüyle Kanal D ekranlarına geldi. Hapisten çıkan Azem, zengin bir kadın olan Piraye'nin (Selme Ergeç) kızına özel edebiyat dersi vermeye başladı. Bunun üzerine Piraye, Azem'i aile yemeğine davet etti. Sorunlu geçen aile yemeği sonrası Piraye'nin Azem'e karşı samimi davranışları seyircinin dikkatini çekti. Bunun üzerine Azem ve Piraye sevgili olacak mı? Piraye Azem'e aşık mı oldu? sorularının cevabı merak edildi.

Ancak Azem'in bir sahnede Dilber'e bir ilişkiye hazır olmadığını söylemesi de dikkat çekmişti. İlerleyen bölümlerde Azem ve Piraye'nin ilişkisi de netlik kazanacak.

Öte yandan dizi eğitimin ve öğretmenlerin değerini vurgulamasıyla da seyircinin sevgisini kazandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.