İnönü Üniversitesi Personel Alacak

İnönü Üniversitesi Personel Alacak

İnönü Üniversitesi 29 Sözleşmeli Tıbbı Sekreter Alımı Yapılacak

İnönü Üniversitesi tarafından yayımlanan personel ilanına göre Ön Lisans mezunu sözleşmeli Tıbbi Sekreter alımı yapılacak. İnönü Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS B Grubu puan sırasına göre 29 Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak. Peki başvuru şartları nedir? Nasıl Başvuru Yapılacak? İşte detaylar…

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İnönü Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için yayımladığı ilana göre Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik alanında Ön Lisans mezunu Sağlık Teknikeri alacak. Tıbbi Sekreter Alımı için adaylardan KPSS puan şartı aranıyor.

Adaylardan özel olarak KPSS, Eğitim ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olma gibi şartlar aranıyor. 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 50 puan almış olmak gerekiyor.

Eğitim şartı olarak ise, Yükseköğretim kurumlarının Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans programından mezun olma şartı aranıyor.

BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

İnönü Üniversitesine sözleşmeli personel alımı için adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi itibari ile başlayacak. Adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekiyor. Başvurular 26 Mayıs- 9 Haziran tarihleri arasında yapılabilecek.

Başvurular şahsen yapılacak olup, başvuru için istenilen belgelerin, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosuna son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar teslim edilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.