İpek Kıraç Kimdir? İpek Kıraç İnanç Kıraç miras olayı nedir?

İpek Kıraç Kimdir? İpek Kıraç İnanç Kıraç miras olayı nedir?

Babasının miras davası açmasıyla birlikte gündeme bomba gibi düşen İpek Kıraç'ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında İpek Kıraç Kimdir? İpek Kıraç İnanç Kıraç miras olayı nedir? sorgulamaları yapılıyor. İpek Kıraç'ın biyografisini haberimizde...

Babasının miras davası açmasıyla birlikte gündeme bomba gibi düşen İpek Kıraç'ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında İpek Kıraç Kimdir? İpek Kıraç İnanç Kıraç miras olayı nedir? sorgulamaları yapılıyor. İpek Kıraç'ın biyografisini haberimizde derledik.

Başta Karsan ve Sirena Marine olmak üzere çok sayıda şirketi bünyesinde bulunduran Kıraça Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı İnan Kıraç, iki yıl önce vefat eden eşi Suna Kıraç’ın mirası nedeniyle kızı İpek Kıraç’a dava açtı.

İnan Kıraç, Suna Kıraç’ın vasiyetnamesiyle kızı İpek Kıraç’a intikal eden Temel Ticaret ve Yatırım AŞ’nin yüzde 20.13 hissesine tedbir konulmasını istedi. Peki İnan Kıraç kimdir? Detaylara bakalım...

İpek Kıraç Kimdir?

Suna Kıraç ve İnan Kıraç'ın kızı İpek Kıraç, 29 Kasım 1984 tarihinde İstanbul’da doğdu.

Suna Kıraç ile İnan Kıraç’ın kızı ve Vehbi Koç ile Sadberk Koç’un dördüncü torunu olan İpek Kıraç, İstek Vakfı İlkokulu’nu bitirdikten sonra girdiği Vehbi Koç Vakfı Koç Özel Lisesi’nden 2002 yılında mezun oldu.

Annesi Suna Kıraç’ın ALS (amyotrofik lateral skleroz) hastalığına yakalanması nedeniyle üniversitede biyoloji okumaya karar verdi. ABD’deki Brown Üniversitesi’nde sürdürdüğü biyoloji öğrenimini 2007 yılında tamamladı. Bu sırada Harvard Üniversitesi’nde dünyanın sayılı ALS araştırma merkezlerinden birini yöneten Dr. Robert Brown’ın yanında bir ay süreyle ALS eğitimi gördü.

Kıraç, 2011 yılında Brown Üniversitesi’nden kamu sağlığı alanında yüksek lisans derecesi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.