İrfan Uzun kimdir? İrfan Uzun kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

İrfan Uzun kimdir? İrfan Uzun kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

İrfan Uzun son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar İrfan Uzun kimdir? İrfan Uzun kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorularının yanıtlarını arıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında İrfan Uzun var. İrfan Uzun son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, İrfan Uzun kimdir? İrfan Uzun kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar:

İRFAN UZUN KİMDİR?

İrfan Uzun, 4 Temmuz 1975 tarihinde Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde dünyaya geldi. Babasının adı Hasan, annesinin adı ise Ayşe olan İrfan Uzun, aslen Trabzon Sürmene nüfusuna kayıtlıdır. İlk ve Orta dereceli öğrenimini doğduğu il olan Zonguldak’ta tamamladı. Bir dönem İstanbul Paşabahçe Ferit İnal Lisesinde eğitim aldı.

İlk ve orta dereceli okullarının bitmesiyle beraber Beykent Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu’nda Hukuk, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Banka ve Sigortacılık, Brussels Capital Üniversitesi’nde Yazılım Uzmanlığı bölümlerinden mezun oldu. İngilizce, Rusça ve Arapça dillerinde eğitim alan İrfan Uzun, hali hazırda Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'ndeki öğrenimine devam etmektedir.

Tüm bilgi birikimi ve eğitimlerini harmanlayarak gençlik yıllarından itibaren ilgili olduğu siyasete kurucusu olduğu Adalet Birlik Partisi ile giriş yaptı. İrfan Uzun, tüm bu çalışmalarının yanında, 1995 senesinde Uzun Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited şirketini kurdu. 2013 senesinden beri ise kısa adı SAAD olan Sigorta Aracıları ve Acenteler Dernek Başkanlığı görevini sürdürmeye başladı. Aynı zamanda pek çok Sivil Toplum Kuruluşlarında faal görevler aldı. İrfan Uzun bütün bunların yanında evli ve iki çocuğu vardır.

Haber Merkezi - www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.