İslam Memiş’ten Altın Yatırımcılarına Uyarı: Nisan Ayına Dikkat

İslam Memiş’ten Altın Yatırımcılarına Uyarı: Nisan Ayına Dikkat

İslam Memiş, geçtiğimiz hafta altın fiyatlarında yaşanan önemli düşüşü değerlendirdi. Ons altının 2 bin 835 dolara kadar gerilediğini ve gram altının 195 TL değer kaybettiğini belirten Memiş, bu düşüşlerin ardından bir yükseliş yaşandığını ifade etti.

İslam Memiş, geçtiğimiz hafta altın fiyatlarında yaşanan önemli düşüşü değerlendirdi. Ons altının 2 bin 835 dolara kadar gerilediğini ve gram altının 195 TL değer kaybettiğini belirten Memiş, bu düşüşlerin ardından bir yükseliş yaşandığını ifade etti. Altın yatırımcılarına, özellikle ilerleyen dönemde alım fırsatlarının ortaya çıkabileceğine dair önemli uyarılarda bulunan Memiş, Amerika’daki açıklanacak ekonomik verilerin piyasanın seyrini netleştireceğini vurguladı.

İslam Memiş, altın yatırımcılarının büyük kısmının alım yapmaya başladığını, ancak kalan kısmın acele etmemesi gerektiğini, önümüzdeki haftalar ve aylar içinde fırsatların oluşabileceğini belirtti. Yatırımcılara altın satmamalarını ve acele etmemelerini öneren Memiş, Nisan ayından itibaren altın fiyatlarında bir yükseliş beklediğini söyledi. Mart ayında bir dinlenme döneminin yaşanabileceğini belirten Memiş, yaz aylarında, özellikle Temmuz ayında gram altının 3.700-3.800 TL seviyelerine ulaşabileceğini, yılın ikinci yarısında ise 4.000-4.500 TL seviyelerinin görülebileceğini öngördü. Bu sebeple, nakit ihtiyacı olmayan yatırımcıların ellerindeki altınları satmamaları gerektiğini ifade etti.

İslam Memiş’in uyarılarına göre, altın yatırımı yapmayı düşünenlerin önümüzdeki süreçte sabırlı olmaları ve doğru zamanı beklemeleri önem taşıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.