İslam Memiş'ten gram altın uyarısı geldi: "Hazır olun"

İslam Memiş'ten gram altın uyarısı geldi: "Hazır olun"

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Türkiye için bayram haftası olup piyasalar kapalı olsa da bu haftanın çok önemli olduğunu vurguladı. İslam Memiş, altın için 'hazırlıklı olun' dedi.

Finans analisti İslam Memiş, Türkiye'nin bayram haftasında piyasalar için dış gündemlere dikkat çekip 'Önemli bir hafta' vurgusu yaptı.

İslam Memiş, çarşamba günkü ABD enflasyon verisi ile perşembe günkü euro bölgesi faiz kararını hatırlatarak tatil öncesinde takip edeceği bant aralıkları hakkında bilgi verdi. Uzman Memiş, Borsa İstanbul'da bu ay 10 bin puan seviyesinin sürpriz olmayacağını kaydetti ve "9 bin 400-9 bin 800 puan aralığını takip edeceğim" ifadelerini kullandı.

"ONS ALTINDAN UZAK DURUN"

İslam Memiş, Bitcoin için ise yeniden 65 bin dolar seviyelerine hazırlıklı olmak gerektiğini dile getirdi.

Ons altından uzak durulması gerektiğini de kaydeden Memiş, "2250-2350 dolar aralığını takip edeceğim" diye konuştu.

Memiş, gram altın için şu görüşü paylaştı:

"Serbest piyasalarda 2 bin 457 lira seviyesinden kapanış yapmıştı. Gram altın yatırımcısının onsu takip etmesi gerektiğini, 2 bin 400 lira seviyesinin altına sarkmaları beklemesi gerektiği konusunda uyarılarım olmuştu. Aynı beklentim geçerli. Ons tarafında düşüşleri bekleyip 2 bin 250 dolar karşısındaki gram kaça tekabül ediyorsa oradan almak gerekli. Elimde TL olsaydı dolar alıp pariteyle gramı daha ucuza getirebilirdim."

Kaynak:Haber Merkezi

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.