İSPARK’da sistem arızası: uzun kuyruk oluştu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İSPARK İşletmesi, Üsküdar'daki Otoparkta Yaşanan Arıza nedediyle uzun kuyruyklar oluştuğu görüldü.
İstanbul'un Çengelköy semtinde bulunan İSPARK'a ait otoparkta dün akşam saatlerinde meydana gelen sistem arızası nedeniyle uzun kuyruklar oluştu.İSPARK yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre, arıza nedeniyle araçlarını otoparktan çıkarmak isteyen sürücüler uzun süre beklemek zorunda kaldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İSPARK iştiraki olan otopark, bayram tatilinin son gününde bölgeye akın eden vatandaşların yoğun olarak kullandığı bir nokta olması sebebiyle büyük bir kuyruğun oluşmasına sebep oldu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, ödeme noktalarında uzun kuyrukların oluştuğu ve vatandaşların araçlarını çıkarmak için uzun süre beklemek zorunda kaldığı görüldü.
İSPARK yetkilileri, arıza nedeniyle yaşanan aksaklıkların giderilmesi için ekiplerin hemen müdahale ettiğini belirtti.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.