Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi sınavsız 35 sözleşmeli personel alacak

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi sınavsız 35 sözleşmeli personel alacak

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, 2022 yılı KPSS B grubu puan sıralamasını esas alarak, sözlü ve yazılı sınav yapmaksızın toplamda 11 farklı unvanda 35 sözleşmeli personel alacak.

Akdeniz bölgesinde bulunan, Türkiye’nin köklü üniversitelerinden bir tanesi olan Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, rektörlüğün yayınladığı ilana göre Destek Personeli, Güvenlik, Spor Uzmanı ve Büro Personeli olmak üzere 11 farklı unvanda 35 sözleşmeli personel alımı yapacak.

İlgili kadrolara başvurmak isteyen adaylar, 17 Kasım-1 Aralık 2023 tarihleri arasında personel alım ilanına, üniversitenin İnsan Kaynakları Başvuru Sistemi’nden çevrimiçi olarak başvurabilecek. Şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Adaylar başvuru sonuçlarını başvuru süresinin bitimi tarihinden itibaren 10 iş günü sonrasındaki ilk iş günü içinde Personel Başvuru Sistemi internet adresinden e-posta adresi ve şifre ile giriş yaparak öğrenebilecekler.

2isparta.jpg

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Adayın başvurduğu pozisyon niteliğine göre 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak.
  • Çeşitli Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, (…)( zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak
  • Erkek adaylar için askerlik durumu bakımından; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
  • Tercih edilecek pozisyonun için belirlenen özel şartları taşıyor olmak.
  • Üniversite yönetimi tarafından gerekli görüldüğü takdirde görev yerlerinde değişiklik yapılabilecektir.
  • Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.