İsrail’den büyük yığınak: Türkiye’den yüzlerce tır gıda gidiyor

İsrail’den büyük yığınak: Türkiye’den yüzlerce tır gıda gidiyor

Yazar M. Mustafa Uzun X hesabından yaptığı paylaşımda çarpıcı ifadelere yer verdi. Antalya’da iş yapan bir sebze tüccarı ile görüştüğünü aktaran Uzun, İsrail’in günlük 200 tır gıdayı topraklarına taşıyarak savaş şartları için yığınak yaptığını söyledi.

Faiz Belası ve Erbakan’ın İslam Birliği Mücadelesi kitaplarıyla tanınan Yazar M. Mustafa Uzun, X hesabından yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Uzun, Türkiye’den İsrail’e her gün yüklü miktarda gıda gönderildiğini belirterek, “Her yıl toplamda 1000 tır mal almayan İsrail bugünlerde günde 200 tır sevkiyat alıyor” diye yazdı.

basliksiz-2-002.jpg

İŞLEMLER DURDURULMALI

İsrail’in fazla fiyat ödeyerek Antalya’daki sebze meyve piyasasını süpürdüğünü aktaran Uzun, “İsrail’e giden bütün mallar derhal durdurulmalı” dedi. Paylaşımın satır başları şöyle:

“Antalya'da çalışan bir sebze meyve tüccarının ifadesini aktarıyorum:

Antalya bölgesinden her gün en az 200 tır sebze meyve İsrail'e sevkediliyor. Fiyatı kg 20 TL olan ürüne İsrail kg 35 tl ödeyerek malı kaldırıyor. Halbuki İsrail almazsa bile başta Rusya olmak üzere alıcılar da hazır. İsrail'e giden bütün mallar derhal durdurulmalı

basliksiz-3-003.jpg

SEVKİYAT TÜRKİYE’DEN YAPILIYOR

“İsrail, dünyadan çağırdığı katliamcıları beslemek zorunda. Ayrıca olağanüstü derecede mal stoklayıp savaşı uzun sürdürmeye yönelik tedbir alıyor. Özellikle soğuk hava sistemleriyle bir yıl korunabilen sebze ve meyvelerde astronomik paralar ödeyerek hızla ve harıl harıl mal sevkiyatını Türkiye'den yapıyorlar”

basliksiz-4-002.jpg

HIZLA DARBE VURULMALI

“Türkiye hızla darbeyi vurmalı” diyen Yazar Mustafa Uzun şöyle devam etti:

“ Bu işi derhal sonlandırmalı. Çok kritik bir bilgi bu. Biz kesersek İsrail İspanya'ya yönelecektir ancak İspanya mesafesi yaş sebze meyveye hiç uygun değil. Çok sarsılacaklardır”

basliksiz-5-003.jpg

YILDA 1000 OLAN TALEP GÜNDE 200 OLDU

“Antalya'da mal çıkışı yapılan tüm noktaları da yüzde yüz biliyoruz. Üstelik doğrudan İsrail tırları kullanılıyor. Her yıl toplamda 1000 tır mal almayan İsrail bugünlerde günde 200 tır sevkiyat alıyor. Özellikle elma ve salatalık inanılmaz yüklü kaldırıyor. Her şeye saldırıp talep ediyor. İki kat fiyat veriyor bir de adiler”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.