İstanbul Ankara arası kaç km? İstanbul Ankara arası kaç saat?

İstanbul Ankara arası kaç km? İstanbul Ankara arası kaç saat?

İstanbul'dan Ankara'ya yolculuk yapacak vatandaşlar planlarını hazırlamak üzere İstanbul Ankara arası mesafeyi merak ediyor. İnternet ortamında İstanbul Ankara arası kaç km? İstanbul Ankara arası kaç saat? Sorgulaması yapılıyor.

İstanbul'dan Ankara'ya yolculuk yapacak vatandaşlar planlarını hazırlamak üzere İstanbul Ankara arası mesafeyi merak ediyor. İnternet ortamında İstanbul Ankara arası kaç km? İstanbul Ankara arası kaç saat? Sorgulaması yapılıyor. Peki İstanbul Ankara arası kaç km? İstanbul Ankara arası kaç saat? Detaylar haberimizde...

İstanbul Ankara Arası Kaç Km?

Ankara ve İstanbul arası en çok seyahat edilen iki şehirdir. Bu nedenle de otobüs ve uçak seferleri fazlası ile araştırılır. Ancak kendi özel aracıyla da bu iki şehir arasında seyahat etmek isteyen kişiler olabilmektedir. Bu bakımdan hem aracın ne kadar yaktığı hem iki şehir arasındaki mesafe ve yolculuk süresi bilinmesi gerekenler arasındadır. Ankara İstanbul arası mesafe tüm ulaşım şekillerine göre aynıdır. Yalnızca uçak ile bu mesafe daha kısa olabilmektedir.

İstanbul Ankara Arası Mesafe Ne Kadar Yakar?

Ankara ve İstanbul arasındaki kara yolculuğu mesafesi 450 kilometredir. Bu süre karayolundan yaklaşık olarak 5 saat kadar sürmektedir. Ancak bu süre özel araca ve toplu taşımaya göre farklılık gösterebilmektedir. Kişiler seyahat öncesinde mutlaka seyahat şekillerine karar vermek durumundadır. Çünkü uçak ve otobüs ile özel araç aynı sürede iki şehir arasında seyahat etmenize imkan vermez.

Ankara İstanbul Arası Otobüsle Kaç Saat Sürüyor?

Ankara İstanbul arasında en çok tercih edilen ulaşım şekli otobüslerdir. Otobüslerle yaklaşık olarak 5 saatlik bir mesafede seyahat etme imkanı vardır. Özel aracınız ile 4.5 buçuk saatte gidebilme imkanı sunar. İki şehir arasında otobüsler tercih edildiğinde molalarla ve firmaların seyahat güzergahı ile ilgili olarak sürelerde farklılıklar olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.