İstanbul Kâğıthane’de gecekonduda çıkan yangın büyüdü

İstanbul Kâğıthane’de gecekonduda çıkan yangın büyüdü

İstanbul Kâğıthane’de bir gecekondu da çıkan yangın büyüyerek etrafındaki, iki katlı bina ve 5 katlı iş hanına sıçradı. Yangında gecekondu tamamen kullanılamaz hale gelirken diğer binalar ucuz atlattı.

Sultanselim Mahallesi Gökyüzü Sokak’ta öğlen saatlerinde kimsenin yaşamadığı metruk gecekondu da bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken, alevler yanındaki iki katlı binaya ve beş katlı iş hanına sıçradı. Haber verilmesinin ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmasının ardından yangın söndürüldü. Gecekondunun tamamen kullanılamaz hale geldiği yangında, iki katlı binanın dış cephesi ve çatısı kısmen yandı. İş hanının 2’nci katındaki bir işyerinde ise küçük çapta hasar oluştu.

22222-001.jpg

“GECEKONDUDA KİMSE YAŞAMIYORDU”

Yangında zarar gören iki katlı binada oturan Berkay Özkan gecekondunun boş olduğunu belirterek, , "Yan taraftaki bina kullanılmaz durumdaydı, kimse kalmıyordu normalde. Fakat oraya, bizim de tanımadığımız insanlar gelip gidiyordu sürekli. İçeride de büyük bir köpek vardı. Şu an köpek de yok, kimse de yok. Yangın ya onlar çıktıktan sonra çıktı, ya da yakarak gittiler; bilmiyorum. Oradan da bizim binaya ve arka binalara sıçradı. Zaten dip dibe bütün binalar, hepsi alev aldı" şeklinde konuştu.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.