İstanbul Şişli’de Sokak Ortasında Cinayet: Eski Eşi Tarafından Öldürüldü
İstanbul’un Şişli ilçesi, sabah saatlerinde yaşanan korkunç bir olaya sahne oldu. 34 yaşındaki Bahar Aksu, işe gitmek üzere evinden çıktığı sırada eski eşi ve iki kişinin kaçırma girişimiyle karşılaştı.
İstanbul’un Şişli ilçesi, sabah saatlerinde yaşanan korkunç bir olaya sahne oldu. 34 yaşındaki Bahar Aksu, işe gitmek üzere evinden çıktığı sırada eski eşi ve iki kişinin kaçırma girişimiyle karşılaştı. Direnen genç kadın, yardım çığlıkları atarak kaçmaya çalıştı ancak kurşunların hedefi oldu. Ağır yaralanan Aksu, olay yerinde yaşamını yitirdi.
Kaçırılmak İstendi, Direndi, Vurularak Öldürüldü
Olay, Cumhuriyet Mahallesi Kazım Orbay Caddesi'nde sabahın erken saatlerinde meydana geldi. Aşçı yardımcısı olarak bir otelde çalışan Bahar Aksu, işe giderken, eski eşi ve iki kişinin içinde bulunduğu bir araç tarafından durduruldu. Tanıkların anlatımına göre Aksu, zorla araca bindirilmek istendi ancak direnerek kaçmayı başardı.
Saldırganlar, kaçan kadına arkasından defalarca ateş etti. Vurulan Aksu kaldırımda yere yığıldı ve olay yerinde hayatını kaybetti. Kısa sürede kaçan saldırganlar, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Tanıklar: “Çığlıklarını Duyduk, Seyirci Kaldık”
Mahalle sakinlerinden biri, yaşananları şu sözlerle anlattı:
“Çığlıkları duyunca pencereden baktık. Genç kadın yardım istiyordu. Arabaya binmemek için direnmişti ama kaldırıma kaçarken peşinden gelip defalarca ateş ettiler. O an hepimiz donup kaldık. Maalesef yetişemedik.”
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, zanlıların ifadelerinin ardından adli sürecin devam ettiği bildirildi.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.