İstanbul'da 3 katlı binada çıkan yangında bir kişi sürüklenerek kurtarıldı

İstanbul'da 3 katlı binada çıkan yangında bir kişi sürüklenerek kurtarıldı

İstanbul Gaziosmanpaşa’da 3 katlı binanın giriş katında çıkan yangında alevler binayı sardı. Dumandan etkilenenler çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı.

Yangın, saat 09.00 sıralarında Sarıgöl Mahallesi'nde 3 katlı binanın giriş katında bilinmeyen nedenle çıktı. Binadan dumanların yükseldiğini gören çevredekiler durumu polise ve itfaiyeye bildirdi. Alevler kısa sürede binanın 2’nci ve 3’üncü katlarına da sıçradı. O sırada çığlıkları duyan mahalleli ise yangın sırasında evde bulunanların yardımına koştu. Dumanlardan etkilenenlerin bir kısmı kendini dışarı atarken baygınlık geçiren bir kadını ise mahalle sakini Cemil Ay çıkardı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri önce binadakileri çıkardı, ardından yangına müdahale etti. Ekiplerin yaptığı çalışmalarla yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

“MADDENİN ETKİSİNDE KALIP EVİ YAKMIŞ"

Yangının çıktığı binanın bodrum katında oturan Esengül Sert, "Aşağıdaki katta oturuyorum. Sabah saat 05.00 civarında kalktık küfür ediyordu. Yandan komşular çıktı, bağırdı. Ondan sonra sustu. Sabaha karşı uyuyakaldık. Sonra kapının önünde bir çığlıklar duyduk. Kalktım, ev yanıyordu. Madde içmiş, maddenin etkisinde kaldı evi yaktı. Ondan sonra ben çocuklarımı yatarken aldım, kaçtım. Kaçarken alevler suratımıza doğru geldi. Çok korktuk. Üst kattaki komşularımız zarar gördü. Hastaneye kaldırıldılar" ifadelerini kullandı.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.