İstanbul’da 3 katlı binada yangın çıktı: 1 ağır yaralı

İstanbul’da 3 katlı binada yangın çıktı: 1 ağır yaralı

İstanbul Fatih’te sabaha karşı 3 katlı binanın giriş katında çıkan yangın kısa sürede büyüyerek tüm binaya yayıldı. Yangın esnasında panikle binanın üçüncü katından atlayan bir kişi ağır yaralandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürüldü.

Yangın sabaha karşı Ayvansaray Mahallesi Tamburacı Sokak'taki 3 katlı binada meydana geldi. Binanın giriş katında henüz belirlenemeyen sebeple başlayan alevleri gören çevre sakinleri durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Bu sırada alevlerin tüm katları sardığını fark eden bir kişi, üçüncü kattan aşağı atladı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan binaya müdahale etti. Sağlık ekipleri ise aşağı atlayan ve yanıkları olan kişiye ilk müdahalede bulundu. Yaralı ambulansla en yakın hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

222.jpg

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonrası itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaparken, binada büyük çapta maddi hasar meydana geldi. İtfaiye ekipleri, binada başka kalan olma ihtimaline karşı araştırmalarını sürdürüyor. Polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattığını bildirdi.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.