İstanbul’da bir tamirhane alev alev yandı

İstanbul’da bir tamirhane alev alev yandı

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde motosiklet tamirhanesinde yangın çıktı. Tamirhaneden yükselen alevler itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu söndürülürken, yangında bir köpek ve çok sayıda güvercin öldü.

Yangın, gece saatlerinde Talatpaşa Mahallesi 1047 Sokak'ta gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, motosiklet tamirhanesinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tamirhaneyi sardı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk geldi. Yangın çevre sakinlerine korku dolu dakikalar yaşatırken, alevler tamirhanenin yanında bulunan bir de dükkana sıçradı. İtfaiye ekipleri, uzun süren çalışmaların ardından yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangın sırasında içerde bulunan güvercinler ve bir köpek can verdi. İş yeri ise kullanılamaz hale geldi. Polis olayla ilgili inceleme başlatıldığını bildirdi.

11111111.jpg

“KARŞI DÜKKAN DA YANDI"

Çevre sakinlerinden Şahin Altuntaş, "Bu arkadaşların işyerinde patlama oldu. Trafosu mu patladı, başka bir şey mi tam bilmiyoruz. Karşı dükkan da yandı. Köpek ve güvercinler de ölmüş" şeklinde konuştu.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.