İstanbul'da büyücü kadın paniği! Mahalleli korku içinde!

İstanbul'da büyücü kadın paniği! Mahalleli korku içinde!

İstanbul’da büyücü kadın paniği yaşanıyor. Yaklaşık 1,5 yıldır bir kadın, ailenin kaldığı eve gelip etrafına kağıtlar bıraktıktan sonra camlarına su döküyor.

İstanbul’un Fatih ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Bir ailenin evine gelen kadın camlarına sıvı döktükten sonra evin etrafına üzerinde işaretler olan kağıt parçaları bırakıyor. Aile olayla ilgili korku yaşarken sordukları kişiler ise ‘Size büyü yapılmış’ cevabını veriyor.

kagit.jpg

AİLENİN BAŞI BÜYÜYLE DERTTE

İstanbul Fatih’te bir ailenin başı komşuları sebebiyle dertte. Sabaha karşı ortaya çıkan kadın elinde pet şişeyle gelerek apartmanın kapısına ve duvarına döküyor. Olaydan şüphelenerek evlerinin etrafına bakan aile içerisinde çeşitli şekiller bulunan not bulduklarını belirtiyor. Güvenlik kamerası sayesinde kimliği ortaya çıkan şüpheliden ailenin şikayetçi olmadığı belirtildi.

“NE İÇİN YAPTIĞINI BİZ DE BİLMİYORUZ”

Kanal D Haber’e konuşan bir kişi ise çok korktuklarını belirterek, “Sabah ezanından sonra geliyor. Apartmanın girişine döküyor. Kağıda yazı yazıp cama bırakıyor. Sorduk büyü dediler, neden yaptığını biz de bilmiyoruz” ifadelerini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.