İstanbul’da camiden hırsızlık kamerada

İstanbul’da camiden hırsızlık kamerada

İstanbul Sultanbeyli’de camiden para çalan kişi, polis ekipleri tarafından yakalandı. Mahkemece tutuklanan şüphelinin hırsızlık anları kameralara yansıdı.

Olay, Sultanbeyli Fatih Mahallesi'nde geçen Salı günü meydana geldi. Bir kişi mahalledeki camiye girdi. İçeride kimsenin olmadığını gören şüpheli, imam odasına gitti. Burayı karıştıran şüpheli camiye bağışlanan zarflar içindeki paraları alıp camiden ayrıldı. Daha sonra camiye gelen imam, içinde toplam 500 lira bulunan zarfların yerinde olmadığını fark edince önce güvenlik kameralarını izledi. Görüntülerde bir kişinin odasına girdiğini ve zarfları aldığını gören imam daha sonra polisi aradı. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin İ.K. olduğunu belirledi.

İ.K., emniyet ekiplerince Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde yakalandı. Şüphelinin sorgulamasında 4 kere 'açıktan hırsızlık' 1 kere de 'evden hırsızlık' suçundan kaydı olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan İ.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İ.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.