İstanbul’da korkutan yangın: Can kaybı yok

İstanbul’da korkutan yangın: Can kaybı yok

İstanbul’da iki katlı plastik ve hurda deposunda yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürmeyi başardı. Yangında yaralanan çıkmadı. Yangının çıkma sebebi henüz bilinmiyor.

İstanbul Güngören’de plastik ve hurda deposunda çıkan yangında 2 kişi son anda kendilerini dışarıya attı. Yangın depoda maddi hasar bıraktı. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Yangın Güngören, Sanayi Mahallesi’nde saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre, Erkaya Sokakta yaklaşık 500 metrekare 2 katlı plastik ve hurda deposundan sebebi bilinmeyen bir nedenle yükselen alevleri gören çalışanlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri yönlendirildi. Bu esnada içeride bulunan 2 çalışan kendini son anda dışarı attı. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri sağladı. Sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bekledi. Hurda deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucunda kontrol altına alındı. Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken depoda maddi hasar bulunuyor.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.