İstanbul’da uyuşturucu ticaretine suçüstü

İstanbul’da uyuşturucu ticaretine suçüstü

Sancaktepe'de araçta uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin evinde ve aracında yapılan aramalarda satışa hazır uyuşturucu maddeler ve bir kurusıkı tabanca ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri, 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' suçuyla ilgili Sancaktepe'de çalışma başlattı. İncelemeler sonucunda 19 Mayıs Cuma günü Sancaktepe Yunus Emre Mahallesi'nde M.A. ve Ç.T. isimli kişilerin araç ile uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaşıldı. Polis ekipleri şüphelilerin kullandığı aracı, dün aynı mahallede durdurdu. Şüpheliler M.A. ve Ç.T. yakalanarak gözaltına alındı. Araçta yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, şüphelilerin Mevlana Mahallesi'ndeki evlerinde de arama gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda, satışa hazır halde toplam 8.088 gram bonzai, 53 gram esrar, 1 hassas terazi, 1 kurusıkı tabanca, 9 bin 95 lira ve çok sayıda şeffaf kilitli poşet ele geçirildi.

emsn.jpg

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' suçundan bugün adliyeye sevk edildi.
Öte yandan il genelinde 15.05.2023- 21.05.2023 tarihleri arasında yapılan dar alan denetimlerinde; 14 bin 929 kişi, 11 bin 584 araç ve 851 motosiklet denetimi gerçekleştirilirken, aranan 20 kişinin yakalandığı, 4 bakaya işlemi gerçekleştirildiği ve 11 kişiye uyuşturucu suçundan adli işlem yapıldığı öğrenildi.
Denetimlerde, 258 gram esrar, 75 gram sentetik kannabionid, 8 gram eroin, 6 uyuşturucu hap ve 2 bin 711 dolar ve 800 Euro ele geçirildi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.