İstanbullulara 2 yıl ödemesiz kredi müjdesi

İstanbullulara 2 yıl ödemesiz kredi müjdesi

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu kentsel dönüşüm isteyen İstanbullular için 2 yıl ödemesiz 0.69 vadeyle kredi sağlanacağının müjdesini verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu İstanbul’da yaşayan ve konutlarını kentsel dönüşüm ile yenilemek isteyen vatandaşlara en az 1 milyon lira olmak üzere 2 yıl geri ödemesiz kredi verileceğinin müjdesini verdi. Ayrıca kredi 0.69 vadeyle sağlanacak.

Tevfik Göksu

“İSTANBUL’A VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi mart ayı olağan toplantısının 1. birleşiminde konuşan Tevfik Göksu, "Eğer ada bazında dönüşüm yapmak isteyen bir şirket olursa Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından şirketin ilgili kriterleri yerine getirmek kaydıyla şirkete de aynı şekilde inşaat yapım kredisi verilecek. Kiracıların sorunlarını ortadan kaldırmak için devletin yap işlet modeliyle kiralama sisteminin ayrıntılarını da sayın Bakanımız açıklayacak, bir usul getirilecek. Detaylar yarın ya da diğer gün Maliye Hazine Bakanımız tarafından açıklanacak. İstanbul'a ve ülkemize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.