İşte Ankaralı gençlerin yeni buluşma merkezi: Buradan çıkmak istemeyeceksiniz!

İşte Ankaralı gençlerin yeni buluşma merkezi: Buradan çıkmak istemeyeceksiniz!

Ankaralı öğrenciler işte yeni buluşma adresiniz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yolca çıkan Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni bir yatırıma imza atıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi öğrenci dostu projelerine bir yenisini ekledi.

Ankara’da öğrenciler için hayata geçirilen projelere bir yenisi eklendi. Ankara Büyükşehir Belediyesi gençler için yeni buluşma merkezi yaptı. İşte teknoloji ve modernizmin bir araya geldiği “Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye”.

Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye

YENİ NESİL GENÇLİK MERKEZİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, öğrenci dostu projelerine devam ediyor. Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı’nın altında bulunan alan yeni nesil gençlik merkezine dönüştürüldü. İçerisinde sessiz kütüphane, eğitim alanları, kafeteryalar ve internet hizmeti verecek olan gençlik merkezinin adı “Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye” oldu.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ekiplerinin hayata geçirdiği Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı Yenileme ve Kütüphane Projesi kapsamında; otoparkta başlatılan kapsamlı yenileme ve onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapının ilk katı da yeni nesil gençlik merkezine dönüştürüldü.

ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ İMKÂNLAR

Çevresindeki üniversitelere yakınlığıyla dikkat çeken akademi, öğrencilere çok sayıda imkan sunuyor. Başkentli öğrencilerin ücretsiz şekilde imkanlarından faydalanabileceği yeni nesil gençlik merkezinde ayrıca İngilizce eğitim de verileceği iddialar arasında.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.