İşte Şenol Güneş’in Fener kozu

İşte Şenol Güneş’in Fener kozu

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde heyecan dorukta. Takımlar son hazırlıklarını yaparken, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, orta sahayı kalabalık tutmak için Salih Uçan’a önemli bir görev verecek.

Spor Toto Süper Ligin 27. Haftasında Fenerbahçe deplasmanında sahaya çıkacak olan Beşiktaş’ta derbi hazırlıkları devam ediyor. İlk üçte kalmayı hedefleyen siyah beyazlı ekipte kritik maç öncesi mesai devam ediyor. Şenol Güneş’in kilit isim olarak öngördüğü oyuncuların başında Salih Uçan geliyor.

PAZAR SAAT 20.30'DA

27. Hafta mücadelesinde 2 Nisan Pazar günü saat 20.30’da Ülker Stadyumu’nda Beşiktaş ile Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor.

Son haftalarda dikkatleri üzerine çeken Salih Uçan, Beşiktaş’ın yükselen formunun mimarlarından. Fenerbahçe’nin önde presini kırmak isteyen Şenol Güneş’in, orta sahayı kalabalık tutmak isterken Salih Uçan’a önemli bir görev vereceği öğrenildi. Kaleci Mert Günok, sağ bekte Onur Bulut, orta sahada Salih Uçan Şenol Güneş’in yerli oyuncu statüsünde elini güçlendiriyor.

Dört Büyüklerde En Golcü Orta Saha Oyuncusu

Bu sezon dört büyük kulüpte forma giyen oyuncular arasında merkez orta saha pozisyonunda en çok gol atan futbolcu Salih Uçan. Ankaragücü, Alanyaspor ve Kayserispor maçlarında toplamda 3 gol atan oyuncu, 4 de asist yapma başarısını gösterdi.

MİLLİ ARA ETKİSİ

Milli takıma davet alamaması sonucunda hırslanan Salih Uçan. Ay-yıldızlı formayı tekrar terletebilmek için Fenerbahçe derbisi ile birlikte bir çıkış yakalamak istiyor. Haziran ayındaki milli takım döneminde tekrar davet alabilmek için performansını artırarak devam etmek isteyen Salih Uçan çalışmalarına devam ediyor.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.