İvedik’ten Kılıçdaroğlu’na sert eleştiri: “Bırak artık!”

İvedik’ten Kılıçdaroğlu’na sert eleştiri: “Bırak artık!”

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimin ikinci tura kalmasının ardından Başkent’te açıklamalar yaptı. Şahan Gökbakar ise bu açıklamaları sert dille eleştirdi. Gökbakar, “Jenerik isimler okuma, takımını açıkla ve harekete geç” dedi.

Resmi olamayan sonuçlara göre; 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ikinci turda yarışacak. Adaylar için ikinci tur maratonu başlarken Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamalar yaptı.

Recep İvedik olarak da bilinen komedyen Şahan Gökbakar ise Kılıçdaroğlu’na seslendi. Ünlü komedyen, “Bir kere kâğıttan okuma işini bir kenara bırak. Bu söylediklerini ilk turdan önce söyleyecektin" diyerek resmi hesabından şu paylaşımı yaptı:

haber1-006.jpg

“Senin videona terörist montajlayıp mitinginde oynatan iktidara aynı bu şekilde defalarca söyleyecektin. Teröristle kim iş birliği yapıyor, ne diyorsunuz siz diyecektin!

Şimdi yapman gereken, hemen bakanlarını açıkla. HEMEN!

“İÇ İŞLERİ BAKANI OLARAK AÇIKLA”

10 milyon üstü sığınmacıyı yollayacak adamı iç işleri bakanı olarak açıkla. Kim olmalı çok belli... Açlıktan, yoksulluktan kırılan bu halkı ve bu bitmiş ekonomiyi konuş. Nasıl toparlanacak, bu ülkenin değerli ve YENİ! isimlerini açıkla. Kriz kapıda. Adalet ve eğitimi kim toparlayacak isim ver... Bırak artık kağıttan jenerik cümleler okumayı! İsim ver, takımını açıkla ve harekete geç!"

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.